zapis do pliku txt

0

Witam, wiem, że o zapisie do pliku zostało już dużo napisane ale mam drobny problem.
Chciałbym zapisać wynik działania funkcji. Mamy funkcje void Random która generuje liczbę. Chciałbym tą liczbę zapisać do pliku.
Oto część kodu:

	firstLetter();
	numbers();

FileWriter pass = null;
try{
pass = new FileWriter("password.txt");
pass.write(Integer.toString(firstLetter()));
} finally {
if ( pass != null){
pass.close();
}
}
}

0

Wkleiłeś jakiś losowy kawałek kodu, nawet nie pokusiłeś się o poprawienie formatowania, nie napisałeś co konkretnie Ci nie działa (jakiś błąd?) i oczekujesz, że ktoś poświęci Ci czas.
Popraw się i pogadamy :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1